Categorie: Eco-vloeren

ECO TOPCOAT NL

De ECO TOPCOAT is een slijtvaste industriƫle vloer-dichtingsproduct, met een hoge oppervlaktesterkte en bescherming tegen schuiven.

ECO SL mortar NL

SL Mortel is een erg dun vloeibare minerale vloer uitvlakmassa gebaseerd op een nieuw bindmiddel systeem met milieuvriendelijke grondstoffen. Deze nieuw zelfnivellerende gietlaag hard krimpvrij uit en vormt een glad oppervlak te met een dikte van 2 tot 30 mm laag. Het is makkelijk te gebruiken, kan zeer snel worden verwerkt met de hand of machine.

ECO RAPID SL NL

De ECO RAPID SL is een innovatieve en een milieuvriendelijke, zelf-egaliserende industriƫle vloer. Het verhardt snel en is spanningsvrij met een laagdikte van 2 tot 40 mm.

Eco Primer NL

Lage emissie, transparante primer om de zuigkracht aan te passen van minerale ondergronden zoals beton, cement, chape, gips, kalkzandsteen, gipsvezelplaten en vergelijkbare toepassingen voor het interieur en exterieur.

ECO MORTEL NL

Eco SL MORTEL is een erg dun vloeibare minerale vloer uitvlakmassa gebaseerd op een nieuw bindmiddel systeem met milieuvriendelijke grondstoffen. Deze nieuw zelf-egaliserende gietlaag hard krimpvrij uit en vormt een glad oppervlakte met een laagdikte van 2 tot 40 mm. Deze binnen vloer system is makkelijk te gebruiken en kan zeer snel worden verwerkt met de hand of machine.

ECO HYDRO SIL NL

ECO HYDRO SIL is een innovatief silicaat afdichtmiddel en een ondergrondconsolidatie. Het moet worden gesproeid op ondergronden of geborsteld, gerold op oppervlakken om alle gebieden te bedekken. ECO HYDRO SIL beschermt tegen binnendringend vocht en chemische belasting.